Η ΣΥΔ στο Δημαρχείο Ραφήνας - Πικερμίου

Στα πλαίσια προσπάθειας κοινωνικοποίησης των παιδιών που διαμένουν στην ΣΥΔ "Λίλιαν Βουδούρη", το Δημαρχείο Ραφήνας - Πικερμίου και οι πολίτες της ευρύτερης περιοχής αγκάλιασαν την προσπάθειά μας, η οποία και ολοκληρώθηκε με επιτυχία. ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τον κύριο Πιστικίδη (Δήμαρχο Ραφήνας - Πικερμίου) καθώς και την κυρία Τζέβα (Αντιδήμαρχος Ραφήνας - Πικερμίου) για την διαθεσιμότητα του χώρου και την έμπρακτη στήριξη στις δράσεις της "Αμυμώνης".

Anafora-taxidi-Lille

Αναφορά εκπαιδευτικού ταξιδιού στην Lille της Γαλλίας 4/5/2014 έως 8/5/2014

Στα πλαίσια του εκπαιδευτικού ταξιδιού που πραγματοποίησε ο Σύλλογος στην Lille της Γαλλίας η Πρόεδρος του Συλλόγου μαζί με την υπεύθυνη της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης "Λίλιαν Βουδούρη" κα. Τσαρούχη επισκεύθηκαν τρείς δομές:

  • Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης "Foyer d' Accuiel Medicalise" η οποία λειτουργεί υπο την αιγίδα της Α.Ν.Ρ.Ε.Α (Association Nationale des Parents d' Enfants Aveugles).
  • Φορέας "Essat Renaissance Services Remona"
  • Κέντρο "La Pepiniere"

Οι παραπάνω επισκέψεις χρηματοδοτήθηκαν από το πρόγραμμα ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΕΓΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ 7 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ "ΣΤΕΓΗ ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ" στο Ε.Π "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού" 2007-2013 με MIS 364863.